Om lyxklockor Kopior, 6 saker du borde veta

Om du inte är bekant med lyxvaktindustrin kanske du vill veta vad det viktigaste med lyxklockor kopior är. Med århundraden av historia, konstant innovation, oändlig stil och kända varumärken kan det vara skrämmande att lära sig de viktigaste sakerna om lyxklockor. Vi har planerat en omfattande lista över sex saker om lyxklockor så att du kan börja känna dig som en professionell urmakare genast.

6 saker om lyxklockor kopior:
Olika typer av klockrörelser
Olika lyxstilar
Seal av Genève
Komplex funktion
Hur man tar hand om lyxklockor Kopior
Vilka klockmärken är bäst för deras värde
1
1. Olika typer av klockrörelser
Motivation är den inbyggda mekanismen för dynamisk observation. Det finns två typer av klockrörelser:
Mekanisk rörelse: Dessa utarbetade rörelser består av små, komplexa komponenter som kombineras sömlöst. De behöver precisionsdesignen av urmakaren och tar emot energi från fjädrarna inuti rörelsen. Beroende på typ av mekanisk klocka, varierar slingans metod för huvudspringen. Det finns två typer av mekaniska klockor kopior, manuella och automatiska.
Klockan måste lindas för hand för att generera energi i klockans huvudspring. För att göra detta måste klockans klocka vändas många gånger, och sedan släpper huvudfjädern långsamt och släpper ut energi. Frekvensen med vilken klockan måste spännas ofta beror på rörelsens kraftreservkapacitet, som kan variera från 24 timmar till flera dagar. Automatiska klockor kopior, även kända som självlindning, samlar energi genom bärarens handleds naturliga rörelse. Om den slits regelbundet behöver den automatiska klockan inte vara inkopplad. Men om du inte har en lyxig klocka länge behöver du lägga lite energi i klockan.
Kvartsrörelse: Dessa rörelser använder kvartsbatterier som strömkälla. Kvarts klockor kopior är mycket exakta och kräver minimalt underhåll. Kvartsur är billigare än mekaniska delar eftersom de har färre mekaniska delar och kräver mindre arbetskraft än mekaniska klockor kopior. Emellertid lockas många klocka entusiaster av det komplexa hantverket av mekaniska klockor kopior.

2. Olika lyx stilar
Det finns många olika lyxklädselar, här är några av de mest populära klockorna:
Klänning Klockor kopior: Dessa eleganta klockor kopior kompletterar helt den formella eller kommersiella klänningen. Klänningen måste vara tunn nog för att enkelt komma in och lämna skjortans manschetter. Dessa klockor kopior har den minsta designen, som om de är sömlöst integrerade i utrustningen. De flesta klädklockor har inga komplicerade problem att hålla den snygga ratten, men vissa kan ha ett datumfönster.
Dykursklockor: Dessa klockor kopior är utformade för att klara svåra dykförhållanden och hjälpa djuphavare. Dykursklockan är tillverkad av högkvalitativ vattentät och korrosionsbeständig metall. För dykare är exakt timing avgörande för hundratals meter av undervattensluft. De har vanligtvis en stor, lättläst uppringning och en enkelriktad roterande fäste för att hjälpa dykare att veta hur länge de är under vattnet.
Sportklockor: Dessa klockor kopior är perfekta för löpare, cyklister, klättrare och alla äventyrsentusiaster. Sportklockor är verkligen mångsidiga eftersom de är bra på kontorsdagen och robusta aktiviteter. Dessa klockor kopior måste ha ett robust hölje och några vattentäta egenskaper. Sportsklockor kan medföra en rad komplikationer, som kronografer och hastighetsmätare.

3. Symbolen för Genève
Denna officiella tätning delas ut på klockor kopior som uppfyller de högsta kraven i Genèves hantverk. Ersättningscertifikatet garanterar pålitligheten, noggrannheten och jämförbarheten av klockan lika mycket som konstverket. Klockans rörelse måste också justeras, justeras och justeras i Canton of Geneva. Förflyttningens rörelse och fodral skrivs ut på klockan på denna tätning. Av de 20 miljoner klockorna som schweiziska klockor kopior gör varje år har endast 24 000 Genèvesegeln. Varumärken med denna tätning inkluderar Cartier, Vacheron Constantin Chopard och Roger Dubuis. Enligt Roger Dubuis hemsida är Genèves logotyp inte ett mål i sig, utan en utgångspunkt för excellens. ”

4. Komplexa funktioner
Komplexa funktioner är några funktioner som existerar på lyxklockor kopior, förutom att berätta för tiden. Mer komplicerade klockor kopior är svårare att göra eftersom flera element behöver läggas till förflyttningen. De mest använda funktionerna är:
Datum: Den enklaste komplikationen av en klocka är datumet. Klockan kan visa datum, veckodag och till och med en trippel kalender med månaden.
Kronograf: Denna komplikation används som stoppur och bäraren kan mäta tidsintervallet utan att påverka klockans huvudtid. Beroende på klockan kan kronografen räkna sekunder, minuter och timmar. Det finns olika typer av kronografer, till exempel flyback chronographs, som snabbt kan återställas vid behov. Det finns också en spårräknare, som överdelar ena handen på kronografen för att tida flera händelser samtidigt.
Strömreservindikator: Detta gör det möjligt för användaren att se hur mycket energi som finns kvar i klockans huvudspring innan det måste vara intrasslat. Den maximala behållna energin beror på klockan.
Månfas: Denna komplexa situation visar månens nuvarande fas och indikerar att det är en ny, komplett, halvmåne eller kvartmåne. Några klockor kopior visar vackert månfasen, och visar månfasens fulla cykel med den underbara bilden av månen.
World Time: Den här mycket komplexa funktionen visar 24 tidszoner samtidigt. Klockan med denna mångsidighet har en roterande innerring med en 24-timmars skärm och en ytterring för huvudstaden i varje tidszon. Den inre ringen är revolutionerad varje dag.

5. Hur man tar hand om en lyxklocka klockor
Lyxklockor kräver lämplig vård och underhåll för att de ska fortsätta för kommande generationer. Oavsett hur försiktig din klocka är, delar dess komponenter ut över tiden, från normal användning och slitage. Vår klockspecialist Tom Pozsgay rekommenderar en en-till-fem-reparation av klockan var fjärde till fem år. När din klocka är professionellt reparerad kommer klockan att öppna klockan och göra en djupgående inspektion. Under denna process kommer urmakaren att ersätta packningen, byta olja, göra nödvändiga justeringar och reparationer och rengöra timepiece.
Kunskap om lyxklockor
Förutom regelbundet underhåll av din klocka kräver din lyxklocka ytterligare underhåll att fungera som bäst:
Kontrollera användarhandboken för din klocka för instruktioner om hur du tar hand om din speciella klocka.
Torka uret och armbandet ur klockan med en mjuk mikrofiberduk för att förhindra att smuts ackumuleras.
Förstå vattentäta prestanda på din klocka, eftersom icke-vattentäta modeller alltid måste hålla sig borta från fukt.
Undvik att använda magneter eftersom de kan ha en negativ inverkan på klockans prestanda. Kom ihåg att det finns magneter i elektronik som tv, mikrovågor och högtalare.
Om du har en kvarts klocka, se till att byta ut batteriet innan det går ur, annars kan batteriet läcka och skada rörelsen.
Om du inte har på dig en klocka, sätt klockan i lådan för säker förvaring.
Viktigast, öppna inte din klocka själv, klockor kopior kan bara öppnas av certifierade urmakare. Om du öppnar din klocka kommer det inte bara att skada det (även en liten smuts kan vara skadlig), men du kan också bryta mot garantin.

6. Vilket klockmärke är det mest värdefulla
Även om priset på lyxklockor kopior är högt, har inte alla märken samma återförsäljningsvärde. Fake Rolex är ett varumärke vars framgång är att behålla sitt värde på sekundärmarknaden. Rolex uppnår detta genom att skapa kvalitetsklockor som producerar ett begränsat antal stycken varje år för att öka efterfrågan och vända samlingen till hemmagjorda varumärken som Submariner och Day Date.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


CAPTCHA Image
Reload Image