2018 beslutade fake Cartier att lägga till Fake Cartier Klockor Libre-samlingen

Innan SIHH-2018 beslutade fake Cartier att lägga till Fake Cartier Klockor Libre-samlingen, vilket gör att guiden komprimerar och sträcker klockan i de mest oväntade riktningarna och skapar ovanliga modeller.

Den nya versionen av Crash klockan är gjord av 18 k guld. Berömda klockor är utrustade med en ratt, som tycks återspegla vågorna. Denna effekt sträcker sig även till romerska siffror, när krusningarna divergerar från mitten till kantens kant.

Crash-modellen fanns inte i katalogen sedan 2015, så det är väldigt trevligt att tillverkaren uppmärksammat dessa extraordinära klockor. Ärligt talat, väntar många fans av varumärket med darrande när den ursprungliga versionen av 1967 kommer att omfördelas. Nyheten 2018 kommer att levereras på grundval av mekanismen med manuell lindning 8970 MC och kommer att släppas i en begränsad serie på 50 stycken.

Cartier presenterar också ett antal smycken klockor från samlingen av Baignoire. Baignoire Débordante har en ram med ett överflöd av diamanter och svart spinel. Nyheten är färdig med en kvartsrörelse och kommer att släppas i en begränsad serie på 50 stycken.

Baignoire Infinie Klockor Kopior har en bred inredning, dekorerad med vita baguette diamanter, vit pärlemor, svart spinel. Klockan är klar med en kvartsrörelse och släpps i kvantitet på 20 stycken.

Baignoire Etoilée har ett strålningsarmband av 18 k hvitt guld, som är krossat med vita diamanter och svart spinel. Återigen används en kvartsrörelse och klockan släpps i en serie av 15 stycken.

I klockan Baignoire Interdite ovala fall, stora svarta romerska siffror, Kopior Klockor Sverige som förbinder motsatta sidor av kroppen. En klocka gjord av 18 k hvitt guld med dekoration sysad med vita diamanter. Inuti är en kvartsrörelse. Serien är begränsad till 50 kopior.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


CAPTCHA Image
Reload Image