SIHH-2018: Fake Audemars Piguet Royal Oak Kalender Pink Gold

Timme klocktillverkaren replika Audemars Piguet klockor introducerade Royal Oak Perpetual Calendar i Rose Gold 18k-fodralet. Diametern är 41 mm. Guldskivan och 18k ros guldväska gjordes först. På ratten finns en mörkblå underring med en indikator på den eviga kalenderdagen i veckan, datumet, månfasen, månaden och springåret.

Klockan fake Audemars Piguet Royal Oak Kalender är utrustad med en automatisk rörelse, kaliber 5134. Generellt sett i rosenguldversionen – ett bra komplement till samlingen. Audemars Piguet har tillverkats med en perpetual kalender från 1950-talet, och i själva verket är AP (tillsammans med Patek Philippe) en av de få tillverkarna som fortsätter att producera komplikationer med Perpetual Calendar-klockan, mestadels i 20-talet.

Tillverkare fortsätter att introducera nya versioner av sina permanenta kalendrar, oavsett om det är den nya kalibern eller det nya metallhöljet i den befintliga samlingen. Den nuvarande Royal Oak QP har föreslagits 2015, den är tillgänglig från början av rosa guld, men har aldrig släppts med motsvarande ratt, är en genomskinlig bild av Kopior Klockor Sverige kroppsöppningsmekanismen med omslaget till 2018 nyhet när det gäller 5134 . Tid uppsättning guldarmband.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


CAPTCHA Image
Reload Image