Sedan och nu: den första fake Rolex GMT-Master med den nuvarande GMT-Master II

Som en passionerad fake Rolex entusiaster, tillbringade vi en hel del tid för att studera utvecklingen av fake Rolex modell i sin historia. Å ena sidan, för att ansluta sig till de grundläggande konstruktionsspecifikationer fake Rolex är känd för, vilket banar väg för några av de mest kända på jorden klockor. Å andra sidan, fake Rolex säkerställa att varje ny version av en viss modell har betydande förbättringar – vare sig internt eller externt – för att göra den nya versionen är värt att notera. För att studera denna balans mellan kärnfunktioner och ständiga förbättringar, kommer vi att jämföra specifika modeller av fake Rolex klockor och den första referensen vi kallar den senaste versionen av ”nu” och ”nu” i serien. Idag börjar vi med den första fake Rolex GMT-Master till den aktuella GMT-Master.
Den första fake Rolex GMT-Master

Som många av er vet, GMT-Master klocka debuterade 1955. Denna speciella fake Rolex på begäran av Pan Am tillverkas, eftersom flygbolaget måste tillhandahålla verktyg för piloter klockor. Specifikt piloterna behöver en klocka kan spåra två tidszoner – en referenstidpunkt (GMT eller tid för familjen), en annan referens lokal tid destination.

Den första fake Rolex GMT-Master är GMT-Master ref. 6542. Based fake Rolex Turn-O-Graph referens. 6202, GMT-Master referens. 6542 inkluderar en röd och blå Ijusemitterande bakelit roterande bezel, märkt 24 timmar. Använd endast tillsammans med infattningen för ytterligare 24 timmar pilpekaren på ratten för att indikera att den andra tidszonen, och dess färgschema för att skilja AM timmar (röd) och PM timmar (blå). Bezel blå och röd kombination kom att bli känd som ”Pepsi” bezel, är typisk för GMT-Master ram. Även i många år Rolex GMT-Master-serien behåller de röda och blå färgskala, men som bakelit Ring är alltför bräcklig, så småningom ersätta aluminium – några decennier senare ersatts av aluminium.

Första GMT-Master Klockor Kopior med rostfritt stål 38 mm Oyster fall är ingen krona på kronan, och utrustade med stål Oyster armband. Svart urtavla Rolex sport klocka funktioner som Lume cirkulär kurva, datum fönster Mercedes central ljusemitterande pekare och 03:00 läge finns det ett förstoringsglas på topp Cyclops akryl kristall.

Vintage fake Rolex GMT-Master 6542 sattes i produktion 1959, då tre olika automatisk rörelse används för att driva klockan. För det första är Cal. 1036, följt av Cal. 1065, följt av Cal. GMT-Master 1066. Den första referensen. Vattentät betyget 6542 är 50 meter.

Den senaste Rolex GMT-Master II

Snabbspolning framåt sex år, med den nya fake Rolex GMT-Master II referens, gjorde stora nyheter på årets Basel World Watch kongressen. 126.710 BLRO. Kom ihåg, GMT-Master år efter slutlappn GMT-Master II substituerad på 1980-talet och 1990-talet – en första indikerings två tidszoner, och den andra är på grund av de tre oberoende 24-timmars hand.

Den nya rostfria GMT-Master II Reference 126 710 med hjälp av många tilltalande egenskaper första fake Rolex GMT pilot klocka, naturligtvis, är det i linje med modern standard.

Den övre 40 mm Oyster fall dekorerad med röda och blå namnet ”Pepsi” bezel, blekna Cerachrom keramik. Det finns nu också en standard svart ”Maxi Dial”, med platina omgiven av en stor rund pekare, och pekaren Mercedes emission, röd datum fönster pekaren och 24 timmar med lysdiod pilar. Dock är Cyclops objektivet nu publiceras på safirglas – sedan 1980-talet kristallina material val GMT-Master I / II.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


CAPTCHA Image
Reload Image