Fake Panerai Vs. Fake Rolex: Hur man fattar det rätta beslutet

Fake Panerai mot Fake Rolex

Fake Panerai och Rolex är två klockbolag som alla har en mycket tydlig vision och uppsikt av avsikter för sitt arbete. För båda företagen började detta från deras tidiga driftsdagar. Panerai började som en klockbutik och klockskytte. Därefter hon honed sina ansträngningar på tillverkningssidan och utvecklingen av precisionsmekanismer. Dessa inkluderar djupmätare, mekaniska räknare och tidsinstrument. Rolex började med fördelningen av klockor, men som Panerai skiftade de fokus på design och produktion av klockor och utveckling av rörelser. Att välja specifika koncentrationsområden har hjälpt dessa två märken att hitta överväldigande framgångar inom klockindustrin.
Fake Panerai och Rolex: De första åren

Fake Panerai grundades 1860 av Giovanni Panerai i Florens, Italien. När fake Rolex etablerades av Hans Wilsdorf vid sekelskiftet, gick Panerais sonson Guido in i hans ställe vid företagets huvud. Guido ansvarar för att styra varumärket för att specialisera sig inom tillverkning av precisionsmekanismer. Detta leder slutligen till Panerais långvariga förhållande till Royal Italian Navy.

Tidigt 1900-tal var en innovativ tid för både Panerai och Rolex. År 1916 gjorde Panerai sitt första betydande tekniska genombrott med skapandet och patentet för Radiomir. Detta är ett radiumbaserat pulver som gjorde det möjligt för dem att lägga till ljusstyrka på komponenter i deras precisionsmekanismer. Ett decennium senare år 1926 ledde fake Rolex tekniken till det första vattentäta och dammtäta armbandsuret, kallat Oyster.
Fake Panerai och Rolex: Deras partnerskap

På 1930-talet bildade fake Panerai och Rolex ett partnerskap. Panerai arbetade nära med den kungliga italienska flottan under andra världskriget. De inledde ett samarbete med Rolex på grund av den vattentätteknik som de hade utvecklat några år tidigare. Paret började arbeta på en dykur för militär användning. Resultatet var det första officiella Radiomir armbandsuret. Det kombinerade Panerais patenterade ljusteknik på utsidan, vilket gav optimal läsbarhet i mörkret eller undervattnet, och fake Rolex vattentäta rörelse.

Under 1940- och 1950-talet fortsatte båda varumärkena att producera några av sina mest häpnadsväckande uppfinningar. Dessa har antagligen bildat utvecklingen av klockor som vi känner till dem idag. 1945 debuterade Rolex sin första självlindande armbandsur för att visa datumet på ratten, Datejust. Och i 1949 patenterade Panerai ett nytt och förbättrat ljusämne, Luminor. På 1950-talet utvecklade Rolex den första dykuret vattentäta upp till 100 meter, submarineren, den första pilots klockan för att visa tiden i flera tidszoner, GMT-mästaren och den första klockan för att visa datum och dag i veckan i ett fönster på ratten, dagdagen. Senare under samma årtionde patenterade fake Panerai sin kronskyddsbro, som sedan dess blivit ett varumärke för varumärket.

1960- och 70-talen var en övergångstid för var och en av varumärkena. Fake Rolex förlorade sin grundare när han avled 1960. Panerais ledarskap lämnade familjen för första gången när ingenjör Dino Zei tog över företaget mitt i kvartskrisen.
Fake Panerai vs fake Rolex: Nuvarande dag

Till denna dag fortsätter både Fake Panerai och Rolex att fungera som innovationsledare inom branschen. De senaste två åren har de två varumärkena fokuserat på att utveckla nyckelpartnerskap. Fake Rolex har fördubblat sina ansträngningar inom sport och popkultur medan Panerai har fortsatt att växa sitt långvariga förhållande till den italienska försvarsdepartementet.

Varje märke har en enorm mängd att erbjuda i vägen för state-of-the-art teknik. Ändå bibehåller de båda djupa rötterna i klassisk urmakning. Om du måste välja mellan de två, är en av de mest anmärkningsvärda skillnaderna mellan varumärkena deras designestetiska. Fake Rolex tenderar att designa klockor kopior med ett mer traditionellt utseende och storlek medan Panerai alltid har erbjudit mer moderna mönster med stora fall. Hur som helst, du kan verkligen inte gå fel med en fake Rolex eller Panerai på din handled.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


CAPTCHA Image
Reload Image