Fake Omega klockor logotyp och centrala sekundvisare gjord av 18-karats guld

I väntan på nästa Ryder Cup, som drar igång September 28 i Frankrike, släppte fake Omega klockor sin officiella klocka Ryder Cup som en särskild modell Seamaster Aqua Terra 41. klockan Seamaster Aqua Terra Omega replica fans redan är bekant med. De har ett hölje av rostfritt stål och utrustad resistenta mot magnetiska vågor mekanism certifierad som en kronometer.

Det finns dock betydande skillnader. Ratten, en rem och baksidan av klockan är guld accenter. Länkar bälte, fake Omega klockor logotyp och centrala sekundvisare gjord av 18-karats guld. På baksidan av ärendet tillämpat gyllene bild Ryder Cup-logotypen. Klockan levereras i en presentation box med ett rostfritt stål armband.

Ryder Cup – golftävling som samlar de största golfare i Europa och Amerika, och är en av de största sportevenemang i världen av golf. Denna individuella sport turnering ger möjlighet att konkurrera med sina lagkamrater. Genom ett samarbete med PGA Tour America, är Klockor Kopior Omega officiell tidtagare av Ryder Cup när den hålls i USA, utöver de officiella timmarna av valda amerikanska laget.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


CAPTCHA Image
Reload Image