Entry-level klockor kopior som fake Rolex och världens tio lyxklockor

Vad definierar en lyxklocka? Först av allt, det är inte bara priset, $ 80 per kvarts klocka och verkligen inte vad du köper på den lokala varuhuset. En cool varumärke är ett bra ställe att börja, eftersom du nästan säkert, så länge detta pris, du kan få kvalitet. Den andra är rörelsen. Vi talar om mekaniska automatiska rörelser i Schweiz eller Tyskland, som har ett rykte för noggrannhet och tillförlitlighet. Den tredje är faktiskt dubbelt: design och tillverkningskvalitet, två oskiljaktiga komponenter i en god lyxklocka. För vissa människor, är namnet avgörande, för efter allt, vad är utan en viss grad av lyx klockor kopior titta street trovärdighet. Bara inte baseras enbart på dess namn och fel att köpa en klocka, eftersom det är helt i sin ordning att imponera på andra i stället för att spendera en massa pengar för att köpa en klocka, här är det bästa du kan köpa världens topp tio nybörjar lyx klocka varumärken.

1. Fake Rolex Datejust
Fake Rolex Oyster Perpetual kan vara ”entry level” fake Rolex klockor, men det är faktiskt mer komplicerat ubiquitous alternativ till Submariner. Den perfekta storleken är 39 mm och den räfflade ringen är förlorad för en enklare polerad inredning. Mörk sunburst ratten är mycket vacker, som kontrasterar mot den blå e minuten sportig Oyster armband perfekt match, föredrar vi jubileumsutgåva.

2.Fake IWC Aquatimer Chronograph Table IWC
I världen av lyxklockor konkurrerar Aquatimer med de bästa konkurrenterna. Den unika inre / yttre roterande kåpan är exakt och lämplig för dykare. Superluminova lumes i två färger (blått för tid, grönt för dyktid) är utmärkt, och ett djup på 300 meter betyder att det kan hantera alla dyk utom det djupaste dyket.

3. Fake TAG Heuer Carrera Caliber 1887 kronograf automatisk
Fake TAG Heuer Carrera behöver ingen kvalifikationer i stället för sportens lyxklocka Pantheon. Det har överlevt och blomstrats där det eliminerades någon annanstans. Denna Carrera rosa guldfigur och händer står i skarp kontrast till den svarta kronografen. Den automatiska 1887-kaliberen är tillverkad internt med schweiziska och japanska komponenter, och dess kompletta och fantastiska rotor kan ses genom bottenkåpan.

4. Fake Cartier Tank Solo XL
Om det finns en klocka som omedelbart anmäls i världen av lyxklockor är det fake Cartier-tanken. Det är inte på grund av klockans magi, men ren elegans. Även den mekaniska tanken på startnivå, med ett större 31×40.85mm fodral, kan också få en stor stil, den vackra mjölkiga vita ringen med iögonfallande romerska siffror och blåa stålhänder, vända ansiktet till en liten konst. Men det är inte allt som visas, eftersom fake Cartier 049-rörelsens automatiska rörelse är den schweiziska ETA 2892, känd för sin noggrannhet och livslängd.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


CAPTCHA Image
Reload Image