Det är alltid närvarande som ett inslag av klockor och fake Cartier klockor smycken.

Panther – ett favoritdjur, inspirerande märkesdesignare sedan 1914. Det är alltid närvarande som ett inslag av klockor och fake Cartier klockor smycken. Pantheren är den mest kraftfulla musen: varje hennes utföringsform avslöjar en ny aspekt av hennes vilda karaktär.

Fake Cartier klockor presenterar en ny dyrbar tolkning av kattfamiliens majestätiska representant. Panther Lovees klocka är omhändertagen av en gnistrande tredimensionell panter. Majestätisk skulptur sätter tonen av ljus, possessiv, sensuell femininitet.

Cartier presenterar två nya modeller i kroppen av Baignoire de replica Cartier, därigenom framhäver den perfekta fackföreningen av de två ikonerna i fabriken. Erfarenheten av hantverkare för att skapa realistiska varelser uppenbaras i att mastera proportionerna och precisionen av designen från näsan av panteren till öronen. Skapandet av ett fläckigt lager av diamanter och användningen av svartlack, smaragdögon och en glänsande rattknapp förmedlar utsökningen av fake Cartier smycken, i kombination med urverkets uppgifter.

Väskan är 18k vitguld, ärendet skyddas med vita diamanter, gröna smaragder, svart lack, storlek 39 x 31,5 mm, vattenbeständighet 30 meter
Mekanismen är automatisk, funktioner: timmar, minuter
Silver urtavla, strålande guilloche
rem
svart alligator läder, levereras med ett andra utbytbart grönt band i alligator läder. 18K vitguldspännen är inlagd med vita diamanter. Armband i 18 k hvitt guld med en lås upptagen med vita diamanter.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


CAPTCHA Image
Reload Image