Tillfälle att bli ägare till en helt unik klocka som IWC Kopior Klockor Sverige skapade

Den nya modellen Portofino Hand-Wound 8 Days Moon Phase, som presenterades av IWC Kopior förra året, mottogs mycket väl av många fans av det schweiziska varumärket. Med en stor men välbalanserad kropp med en diameter av 45 mm, var modellen tillverkad av rostfritt stål med en silverklocka eller rosa guld med en grå ratt.

För fansen av de blå rattarna och Portofino-linjen finns det ett bra tillfälle att bli ägare till en helt unik klocka som IWC Kopior Klockor Sverige skapade för att finansiera verksamheten i den italienska fonden Laureus. Huvudsyftet med organisationen är att främja utvecklingen av barn och ungdomar, liksom integrationen av ungdomar i ogynnsamma sociala och ekonomiska förhållanden.

Titta på Portofino Hand-Wound 8 Days Moonfasen släppt i en enda kopia, kroppens storlek är 45 mm. Väskan är gjord av platina, och som redan nämnts har klockan en blå urtavla. Modellen är utrustad med en tillverkningskalibrering 59000 med månens integrerade fasmodul, som kräver justering en gång vart 122 år.

Kaliber 59800 har en balansfrekvens på 28 800 st / h och 192 timmar (eller 8 dagar) av kraftreserven. Genom en genomskinlig safirkristall kan du beundra den fina finishen av mekanismen, inklusive Côtes de Genève och perlage. Klockan levereras på ett svart läderband av alligatorläder från Santoni.

Klockan kommer att säljas i Milano i samband med välgörenhetsnatt Laureus F1, som hålls den 30 augusti 2018, bara några dagar före Grand Prix Formel 1 i Monza. Bland de inbjudna kändisarna finns Valtteri Bottas, Giacomo Agostini, Fabio Capello, Sean Fitzpatrick, David Coulthard, Fabian Cancellara och andra sportstjärnor. Beloppet som kommer att ringas under onlineauktionen blir startpriset för en riktig IWC Kopior auktion på en välgörenhetsafton.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


CAPTCHA Image
Reload Image