24mm Fake Rolex klockor

Trots att den större och bättre andan i klocktillverkning kanske visar sina första preliminära tecken på att sakta ner, finns det fortfarande inget i den nuvarande fake Rolex klockor-familjen som väger in i den verkligt dimma-tiva 24mm. Den minsta i intervallet är en full två millimeter större; också en liten modell men ändå en märkbar skillnad.

Det är bara ganska nyligen att den sista 24mm Fake klockan avbröts från linjen. År 2018 tog både den minsta och största av Oyster Perpetual-serien upp sig i mått; till 39 mm på toppen och till 26 mm längst ner. Det betyder att för en av dessa miniscule underverk måste du utforska den förintade marknaden.

En gång där hittar du ett antal vintage damer replica klockor i storleken. Tillsammans med OP är det en liten handfull av märkets ultra-dressiga Cellini-sortiment – utsökta smycken som också råkar berätta för tiden.

Nedan tar vi en titt på precis vad Rolex kan göra med så begränsad mängd utrymme.
Fake Rolex Oyster Perpetual 24mm

Fake Rolex

Oyster Perpetual har alltid varit den enklaste och mest tillgängliga serien i Rolexs historia. Klockan som verkligen startade allt för varumärket, har haft den längsta obrutna produktionen av någon och har släppts i en mängd olika storlekar riktade mot både män och kvinnor. Bara tillbaka från sortimentet under de senaste åren har det funnits en 24 mm-version i generationer.

Som en samling kan den lägga sin otroliga livslängd ner till dess mångsidighet. De trehandiga klockorna har en sådan allomfattande, minimalistisk design som de kan komplettera nästan alla outfit, oavsett om de är parade med jeans och en t-shirt eller ger en fin touch till en smoking eller en liten svart klänning.

För många markerar en Oyster Perpetual början av deras förhållande till fake Rolex och för andra markerar det också slutet. OPs köps ofta av dem som helt enkelt vill ha den ”bra” klockan som kommer att hålla dem en livstid och vidarebefordras till barn och barnbarn.

Naturligtvis kan de fungera som en gateway i samlarvärlden också. De extremt petite kvinnornas storlekar representerar särskilt det bästa värdet för pengarna stycken klockor kopior Rolex producera. Tillverkad genom åren i olika smaker av guld, liksom alla stål- och Rolesor-versioner, har tillverkningskvaliteten alltid varit typiskt för varumärket, det vill säga felfritt, men den rena fysiska storleken och bristen på några antydningar har konsekvent hållit kosta en trevlig överraskning för många.

Men kanske de mest imponerande elementen i dessa klockor är de delar du inte kan se. De inre rörelserna behåller alla samma egenskaper som de i de större modellerna, motorer som omdefinierade industristandarderna för tillförlitlighet och noggrannhet, men Fake Rolexs ingenjörer har lyckats kondensera kalibrerna i 24mm Oyster Perpetual-serien till en så liten storlek att de på något sätt ännu mer imponerande.

Kort sagt, om du letar efter den ultimata eleganta och prisvärda, underdrivna, bör den här klockan vara din första samtal.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


CAPTCHA Image
Reload Image